1. Koliki je lepo citati komentare na NBA vestima. Sve kosarkaski znalci i to ozbiljni. Na komentarima vesti evrolige i aba lige je da ti se smuci zivot...
    (Nba fanatik, 30. septembar 2023 01:31)

    # Link komentara

  2. @ne znam
    Vidi se da ne znas,covek je spomenuo Paula a ne Poola,aj ne pisi nista nikad vise molim te!
    (R.I.P. Marko 666, 29. septembar 2023 22:01)

    # Link komentara

  3. Pol = Chris Paul = CP3
    Rekao sam da ne znam da li mogu da ga trejduju u paketu sa drugim igračem upravo zbog toga što je trejdovan nedavno, imaju ono pravilo da moraju da čekaju 3 meseca da ga trejduju ponovo ako hoće da uključe još nekoga sa njim u trejd, a mogu samog.
    A njegova plata od 30.8M nije dovoljna za trejd (Holidej ima 36.8M).
    Druga varijanta je Klej Tompson, ali ne vidim baš smisao u tome.
    (meda, 29. septembar 2023 20:22)

    # Link komentara

  4. Ne bi. Miami ne može postići 50 koševa. U principu se Janis zato riješio Holidaya. Dosadilo mu je zapikavati se u obranu cijelu utakmicu. Holiday je izvrstan bek u tandemu sa centrom. Denveru bi odgovarao kao svinji mesni narezak. A Lakers nema ništa za Portland.

    "
    Uh, ovo bi mogao da ispadne bolji dil za Majami od onog za Lilarda. Mislim da bi se Džru bolje uklopio u Majamijev sistem i način igre, a biće i "jeftiniji".
    (Aleksandar iz Osla, 29. septembar 2023 12:43)
    (Ustaše, 29. septembar 2023 19:06)

    # Link komentara

  5. Da, Portland je mogao napakostiti Lillardu tako što bi poslao Holidaya u Boston. Međutim, Milwaukee je čekao da se Boston prvo istroši na Porzingisa, i sada ako hoće Holidaya moraju dati kuću i okućnicu.
    Brogdon nije taj. Morao bi po meni ići White koji ima dobar ugovor i Robert Williams, kojeg bi Portland mogao odlično unovčiti.
    No, i White i Brogdon su dobri defanzivci i dovođenje Holidaya bi pomoglo protiv Milwaukeeja ali ozbiljno oslabilo protiv npr. Denvera.

    Tako da ako ugledate trade u Boston, on dolazi od kladioničara na Denver. Philadelphija ne vidim smisao za Hardena osim kao 3-team trade, ali čemu bi služio taj međukorak Holiday za Hardena. Miami ok možda, ako hoće Herroa ima dobar ugovor plus pick ili Lowry plus nekoliko pickova.
    Clippers, nemaju nešto puno za ponuditi.
    Ne znam tko još. Mogućnosti su Markkanen, ili Bridges iz NJ. Ili čak Zion. Eventualno još Zach Lavine i to su sve ponude za Portland.
    (Ustaše, 29. septembar 2023 19:01)

    # Link komentara

  6. Džru + pik u Filadelfiju, Harden u 3. tim, 2-3 ok igrača iz 3. tima u Portland.
    (Goran, 29. septembar 2023 15:29)

    # Link komentara

  7. Jrue Holiday je veteran, a Lilard nije, a imaju isto godina? Kako me nervira to proglasavanje nekoga za veterana, a KD, Lebron, Kari nisu veterani a svi nekoliko godina stariji od Jruea.
    (nemanja, 29. septembar 2023 14:50)

    # Link komentara

  8. "jeli ima denver dovoljno prostora u platama da mu ispuni max ugovor?"

    Nema, morali bi da trejduju ili Mareja ili Portera za njega.
    (Aleksandar iz Osla, 29. septembar 2023 14:25)

    # Link komentara

  9. GSW - za koga? Ne znam da li je Pola moguće trejdovati u kombinaciji sa drugim igračem, jedino što ima smisla je Pol i Kuminga i pik.
    (meda,
    moj medo, vidim da znas kosarku i igrace nba lige a propustio si da je poole vec 3 mjeseca igrac wizardsa, njega su trejdovali za cp3'a.
    (ne znam, 29. septembar 2023 13:21)

    # Link komentara

  10. jeli ima denver dovoljno prostora u platama da mu ispuni max ugovor? ako imaju, nek im ponude 5 prvih pikova sledecih 10 godina. kad bi im ovaj dosao pa oni bi uzeli 3-4 titule u nizu. odlican igrac koji bi perfektno se uklopio u igru denvera i jokica, odlican defanzivac koji je nesebican u napadu.
    (ne znam, 29. septembar 2023 13:18)

    # Link komentara

  11. Kako god Denver ih cepa sve.
    (roronja, 29. septembar 2023 13:02)

    # Link komentara

  12. Uh, ovo bi mogao da ispadne bolji dil za Majami od onog za Lilarda. Mislim da bi se Džru bolje uklopio u Majamijev sistem i način igre, a biće i "jeftiniji".
    (Aleksandar iz Osla, 29. septembar 2023 12:43)

    # Link komentara

  13. Najzaslušniji za prsten. Sa Lilardom i Janisom vraćaju se u večite favorite koji nikada ništa ne osvoje.
    (Globtroter, 29. septembar 2023 10:45)

    # Link komentara

  14. Сад треба Мајами да се баци на посао.
    (Србо, 29. septembar 2023 10:20)

    # Link komentara

  15. Па пола лиге би вољело имати Џру Холидеја, даказана вриједност, плеј јако добар у оба правца. Готово сви који "нишане" прстен.

    Бостону би одласком осличног дефанзивца Смарта (мада мислим да се размјеном за Порзингиса неће баш усрећити) јако "легао" такав профил играча, исто важи за Мајами који је остао без Винсента.

    Бостон би понудио Брогдона, но велика је разлика у заради (Џру 37 мил.$, Брогдон 22,5 мил.$), како су већ загазили у зону пореза на луксуз та би размјена укључила још неког играча поред избора на драфту наравно. Но и Портланд ће тражити млађе играче који ће се боље уклопити са Скутом Хендерсоном. Ту би им више одговарао Хиро и могуће Јовић које је Мајами већ нудио за Лиларда, мада питање је да ли ће толико дати и за Џруа, Наравно да ће Портланд тежити што боље профитирати од Џруа.

    Када би било по мојим жељама, волио бих видјети Џруа код Рајаковића под условом да не морају дати Сјакама и Барнса (сви други могу, а вјерујем да би неки Портланду били занимљиви), но не иде по жељама
    (Khal Drogo, 29. septembar 2023 10:16)

    # Link komentara

  16. Boston - ima loše pikove (jer će da budu vrhunski tim još bar 5-6 godina), Brogdon je povređen hronično tako da ne vredi više pare koje dobija, realno otpadaju

    Klipersi - imaju dva potencijalno dobra pika i pik swapove da ponude, nemaju mladih igrača

    Čikago - ako ponude Patrik Vilijamsa i 2 pika iz prve runde nose šnjur

    Majami - Jović i dva pika

    Filadelfija - 3 team trade gde je i Harden uključen, komplikovano

    Bruklin - Simons i dva pika (potencijalno dobri pikovi od Finiksa)

    Toronto - Siakam bi morao u treći tim. Druga varijanta Anunoby i koga bi uz njega mogli da ponude?

    GSW - za koga? Ne znam da li je Pola moguće trejdovati u kombinaciji sa drugim igračem, jedino što ima smisla je Pol i Kuminga i pik.
    (meda, 29. septembar 2023 10:02)

    # Link komentara

  17. U ovoj konstalaciji, Jovicu bi vrhunski legao Portland.
    (zmajognjeni, 29. septembar 2023 09:57)

    # Link komentara