1. @Geralt Dzordan jeste primao 30m ali samo poslednje dve sezone u Bulsima. Do tada je primao oko 4m i to je sasvim zasluzeno. Tu su Bulsi mogli da ispadnu fer i ponude makar i Pipenu neki dolar vise.
    Da je otisao negde drugde ne bi uzeli ta 2-3 prstena, a Pipen bi imao negde kao glavna zvezda verovatno 8-10m po sezoni.
    (Pedja, 15. jun 2023 13:39)

    # Link komentara

  2. MPJ da se pogleda u ogledalo i da se odrekne dela primanja.
    (AAA, 15. jun 2023 11:25)

    # Link komentara

  3. I mi bi voleli...
    On je baš taj igrač, koji daje sigurnost za još jedan prsten, pod uslovom da se niko ne povredi!!!
    Živi bili pa videli!!!!
    (Goran Mitrović, 14. jun 2023 22:28)

    # Link komentara

  4. Plate krsteno brusa, prodaju za velike pare mpj tj naprave trejd za PG13. Pol Dzordjevic bi legao denveru kao kec. 2way igrac koji nema sujetu, pametan i prilagodio bi se kao duga ili treca zvezda tima. Jokic-dzamal-Gordon-Pol Dzord-KCP. Dovedu landela iz Finiksa da zameni Nikolu na 10 min po mecu, zadrze brusa i moze titula br2.
    (Wlado, 14. jun 2023 21:07)

    # Link komentara

  5. Sve je sad tako dosadno. Osvojili titulu i sad nema uzbuđenja
    (Milan, 14. jun 2023 16:35)

    # Link komentara

  6. Bravo, tome sam se nadao, pametan momak, neće da trči za parama, već je video potencijal koji ima Denver i da može još prstena da osvoji i da ovde najbolje dolazi do izražaja njegova igra, a kad bi otišao u drugi tim, sve to bi bilo pitanje, ovako će pre ili kasnije dobiti i dobre pare u Denveru, pametan momak, a ne ko Grant koji je otišao za parama i sad igra u raspalom i nebitnom Detroitu...
    (2CRAZY, 14. jun 2023 15:24)

    # Link komentara

  7. Zadržali bi ga jedino kad bi prihvatio oko 10-15 miliona dolara manje nego što bi mogao da dobije. Dakle skoro nemoguće. Već je bilo iznenađenje što ga niko nije hteo prošle sezone i što su ga tako jeftino našli ("samo" 6.5 miliona dolara, mislim).
    (Karlo Prvi, 14. jun 2023 15:18)

    # Link komentara

  8. Menjaju se pravila u NBA i mnogo toga ce biti drugacije. Plan je da se onemoguci lak prelazak superzvezda i da klubovi sami grade svoje timove umesto seljakanja superzvezda. Uvek moze da se desi da neki tim poludi i ponudi velike pare ali objektivno BBraun ne moze da dobije vise od ugovora KCP-a, tj oko 15 miliona po sezoni.

    Video je BBraun kako je u drugim klubovima i zato mu se ostaje u Denveru. Mogu oni lako nesto da naprave i da ga ostave u timu cak i za ovih 7 miliona a da mu onu drugu polovinu nekako drugacije nadoknade.

    Kelvin But je jos u fazi da mora da ispravlja Konolijeve greske, tj da se polako oslobadja silnih PF-a (pola tima su mu bili PF-ovi: Gordon, MPJ, JM Grin, Dzef Grin, Nadji, Cancar). Konoli nijednog SF-a nije draftovao za sve godine koje je proveo u Denveru. Pejton Wotson je prvi pravi SF i to ce se osetiti u mnogim matchap-ima.

    Mislim da But nece ici na trejdove, vise ce se baviti dovodjenjem slobodnih igraca veterana i draftom. Denveru sada i ne treba mnogo, samo fino podesavanje sa ponekim veteranom koji juri prsten, a ovoga puta na poziciji 1 i 5. Sto se tice drafta, pokusace da ubode nekog plejmejkera.

    Ovi sto napadaju MPJ-a...alo ljudi, njemu je tek 24 godine. On iza sebe ima tek dve pune sezone, on ce da nepreduje iz godine u godinu. On i dalje ponekad deluje pogubljeno ali se napredak vidi. Pre dve godine su ga Sansi napadali a ove godine toga nije bilo.
    (bskfan, 14. jun 2023 14:43)

    # Link komentara

  9. Igrač koji vredi 15+ miliona po sezoni. On i KCP su zbirno 40c/o bolji igrači od Bartona i simpatičnog Monte. To je bio tas na vagi ove sezone.
    (posmatrac, 14. jun 2023 13:14)

    # Link komentara

  10. Danilović je najbolji ikad, on je GOAT naše košarke...kako je samo cepao mrežice u Majamiju...sanjam to ponekad...Jokari se samo posrećilo
    (branimir, 14. jun 2023 10:52)

    Свако има право на своје мишљење, па и Даниловић, ма колико звучало бзв. И ја као Гробар мислим да му то није требало и боље би било да је задржао за себе. Уједно је безобразан твој сарказам и омаловажавање на његов рачун. Шта, Даниловић није велико име наше кошарке? Да, цепао је мрежице у Мајамију. Мислим да је неко време био и рекордер франшизе са 7 узастопних тројки. Њега нико није отерао из НБА, већ је као и Миротић из Европе добио понуду која се не одбија.
    (Јачи сам од Гугла, 14. jun 2023 12:53)

    # Link komentara

  11. @Otici ce ali nikada nece igrati na ovom nivou.Secste se Dzeremi Granta otisao posle super polusezone iz Denvera u Detroit da bude glavni tamo,sad je u Portlandu 2postava. Denver je trenutjo najbolja sredina u NBA bez sujete kod igraca.
    (zemunski kej, 14. jun 2023 11:48)
    Ako nesto ne znas, bar ne pisi gluposti. Grent je drugi najbolji igrac Portlanda, postize preko 20 poena po mecu. Jedan je od najboljih igraca lige na poziciji 4. Kakva druga postava, jos ti ostale neznalice daju pluseve. Druga je stvar sto je lika ne interesuje borba za titulu, vec je rasista koji je iz Denvera otisao u ``crni grad, da igra za crnog GMa, gde je crnac trener.`` I da bi bio prva opcija u napadu (zasta nema kvalitet - nema ni da bude druga u sampionskom timu)
    (Geralt, 14. jun 2023 12:33)

    # Link komentara

  12. Ukoliko ostane Denver bi mogao da računa na veliku dominaciju narednih godina. Jer uz prvu petorku, klupa u sastavu Brus i Kristijan Braun, Votson, Nadji i ovaj mladi francuski centar za 10 igrača od kojih je KCP sa 30 godina najstariji i svi vezani ugovorima bar još 2 sezone. Ukoliko ih povrede zaobidju gledajući konkurenciju pogotovo na zapadu, zaista ne vidim nikog ko im se može suprostaviti. Dinastija u najavi.
    (Dragan Feliks, 14. jun 2023 12:26)

    # Link komentara

  13. Ne postoji nacin da ga zadrze, nazalost. Njegova vrednost je oko 15m a u Denveru igra za 6m. Denver ne moze da mu ponudi vise zbog NBA pravila. Jedini nacin da ostane je da on odbije recimo 4.god. ugovor 60-80mil i igra za 6 u Denveru. Da li bi iko odbio 74mil, da bi igrao za 6, makar to bio i NBA sampion. Jedan veliki igrac je napravio slicnu gresku i kaje se i dan danas. U pitanju je Pipen naravno. Bio je placen 2mil po sezoni 8 godina svog boravka u Cikagu, dok je Dzordan primao 30.
    (Geralt, 14. jun 2023 12:12)

    # Link komentara

  14. Gledano cisto poslovno bez emocija najbolje bi im bilo da se rese Portera. On nikada nece razviti pun potencijal. Pitanje je ko bi ga potpisao za tu platu ali nije nemoguce. Sa druge strane on je tu prakticno od pocetka pa gledajuci ljudsku stranu je OK. Bez Portera mogu da unaprede ekipu 10 posto. Vecina sa klupe nikada ne ulazi i nije mi jasno zasto su uopste tu tako da i tu ima nekog prostora. Oba Brauna treba da ostanu.
    (Proka, 14. jun 2023 12:09)

    # Link komentara

  15. Otici ce ali nikada nece igrati na ovom nivou.Secste se Dzeremi Granta otisao posle super polusezone iz Denvera u Detroit da bude glavni tamo,sad je u Portlandu 2postava. Denver je trenutjo najbolja sredina u NBA bez sujete kod igraca.
    (zemunski kej, 14. jun 2023 11:48)

    # Link komentara

  16. Sudeci po Jokicevoj reakciji, lik je na svoju ruku opalio sut, ocigledno mimo svih prethodnih dogovora. Imao je srecu da je lopta usla. Da nije, ko zna, mozda bi ponovo igrali u Majamiju.
    (Saša, 14. jun 2023 11:37)

    # Link komentara

  17. Bruce da otvori tetki racun na Kajmanskim ostrvima i problem resen...
    (Milos, 14. jun 2023 11:36)

    # Link komentara

  18. Odigrao fenomenalno četvrtu, a i druge, ali meni je enigma drugi Braun. Jes da izgleda malo komično, ali se nekako čini da će za par godina biti rame uz rame sa Jokićem i Marejem i u perspektivi veliki as. Porter je loše pucački odigrao finale, kao da nema dovoljno samopouzdanja, ali odbranu do krajnjih granica. Gordon je igračina. Sve se čini bi Denver mogao da ponovi istoriju Bulsa. Samo da odnosi među igračima ostanu ovako pozitivni. PS: Danilovića mnogo cenim kao igrača, ne znam šta mu je ovo trebalo, sreća te Jokića boli uvo za to.
    (mrgud, 14. jun 2023 11:14)

    # Link komentara

  19. Ovakav igrač i karakter ne sme da se ispusti ukoliko imaš najviše ambicije.
    (Milan, 14. jun 2023 11:11)

    # Link komentara

  20. Ako ostane uzima Jokara opet salataru
    (Ezekiel 25:17, 14. jun 2023 11:08)

    # Link komentara

  21. I nakon svega stiže luda informacija,Nikola Jokić se odrekao dijela ugovora zbog Brauna,uopšte me ne bi iznenadilo!
    (War Inside My Head, 14. jun 2023 11:06)

    # Link komentara

  22. Danilović je najbolji ikad, on je GOAT naše košarke...kako je samo cepao mrežice u Majamiju...sanjam to ponekad...Jokari se samo posrećilo
    (branimir, 14. jun 2023 10:52)

    # Link komentara

  23. zamolio bih ljude (poznavaoci kosarke) da ne ubacuju ime Danilovic u vesti o Jokicu.
    Uz svo duzno postovanje prema Danilovicu, velikanu i verovatno u top 10 kosarkasa iz Srbije, sve komparacije sa Jokicem su zaista neumesne.

    To je kao da poredite Djokovica i recimo Tipsarevica,a argument vam je da je Tipsarevic vise osvojio u reprezentaciji nego Djokovic, premda je bolji.

    Svi su to nasi igraci s kojima treba da se ponosimo, neko doprinese kroz reprezentaciju, neko kroz klub, neko individualno.

    Svima kapa dole
    (minnesota, 14. jun 2023 10:48)

    # Link komentara

  24. Normalno da ce reci covek da zeli da ostane.

    Ali on sigurno nece biti u Denveru sledece sezone, moze da trazi opusteno izmedju 15-20 miliona po sezoni.

    Ovaj sad ugovor ce mu biti najveci u karijeri, njegova vrednost je na vrhuncu, najbolji nacin da unovci trud.
    (Mrka kapa, 14. jun 2023 10:38)

    # Link komentara

  25. Nije problem luxury tax nego nba propis po kome Nuggetsi mogu da ponude samo 20% vise u odnosu na trenutnu platu, zbog ugovora po kojem je dosao. A sto se tice poreza Nuggets su vec preko limita ali je vlasnik potvrdio da je spremam na takav trosak. Brown ce sigurno dobiti ponudu od oko 20 mil po sezoni i sigurno ide iz tima. Prakticno nema nacina da ga zadrze.
    (I da hoce ne moze, 14. jun 2023 10:31)

    # Link komentara

  26. Brown top kao 6 igrač u rotaciji. Ako Denver da više prostora Watsonu u rotaciji koji donosi veiku energiju na terenu mogu da budu još bolji sledeće sezone. Startna petorka + Brown Braun Watson Green i Nnaji, top ekipa. Ako ih povrede zaobidju imaće šansu da opet osvoje prsten.
    (Ivan, 14. jun 2023 10:07)

    # Link komentara

  27. On i Kendevijus Koldvel Poup karike koje su nedostajale!
    (predrag, 14. jun 2023 10:05)

    # Link komentara

  28. Jokić još ne može da se poredi sa onim šta je doprineo srpskoj košarci sa Danilovićem a to su medalje sa reprezentacijom. Još je daleko iza po učinku....
    (ende, 14. jun 2023 09:56)

    # Link komentara