1. Pre par dana pričaju na ESPN-u o Denveru i Jokiću,
    i Stiven A Smith kreće o Jokiću u stilu "možda nije toliko dominantan u postu..." želeći da istakne da krene sa "ali" i da ga hvali za druge segmente.

    JJ Rederik ga prekida.
    "Jokić nije dominantan u postu? Stivene, imamo podatke za posednjih 10 godina u celoj NBA ligi, da li znaš koji napad je najefikasniji? Jokićeva post igra."

    Stiven kreće da se pravda "hoću reći, znaš na šta mislim" i na kraju prasne u smeh razoružan.
    (Goran, 13. jun 2023 17:45)

    # Link komentara

  2. Otici na 'Records' :)))

    [link]
    (cudo, 13. jun 2023 16:55)

    # Link komentara

  3. Svaka čast Jokiću na uspehu, najbolji košarkaš na svetu trenutno. Kao čovek takođe vrlo jednostavan, porodičan i dobar. Ono što mu je mana je manjak patriotizma i zainteresovanosti za reprezentaciju. Jokić igra kada mu se prohte, ne može to tako. Ili jednostavno kaži da ti se ne igra za reprezentaciju ili nemoj da je uzimaš neozbiljno. Recimo Janis, Doncic, Nurkic se stalno odazivaju iako imaju naporne sezone.
    (Aron, 13. jun 2023 12:32)

    Ne smaraj. Dečko će, ako Bog da sreće i znanja, uzeti nešto i sa reprezentacijom.
    (Uživo reprodukovano, 13. jun 2023 15:55)

    # Link komentara

  4. bravo za nemce...
    (Sirmium, 13. jun 2023 15:26)

    # Link komentara

  5. Svaka čast Jokiću na uspehu, najbolji košarkaš na svetu trenutno. Kao čovek takođe vrlo jednostavan, porodičan i dobar. Ono što mu je mana je manjak patriotizma i zainteresovanosti za reprezentaciju. Jokić igra kada mu se prohte, ne može to tako. Ili jednostavno kaži da ti se ne igra za reprezentaciju ili nemoj da je uzimaš neozbiljno. Recimo Janis, Doncic, Nurkic se stalno odazivaju iako imaju naporne sezone.
    (Aron, 13. jun 2023 12:32)

    Odradi covek koliko mora i to je jedino pravedno prema ovoj drzavi u kojoj bi sada radio u samoposluzi da ga priroda nije nadarila za kosarku. Kakav patriotizam? Zasto mislis da su svi duzni da budu patriote i zasto mislis da ih je maticna drzava necim zaduzila da oni noge lome za nju? Odigra za reprezentaciju par utakmica cisto da se vodi da je igrao i dovidjenja, i nemas ti tu zbog cega da se ljutis. Sam je sebi karijeru izgradio, sam je zaradio milione, sam odlucije sta ce u zivotu raditi i ne duguje nikome nista, pogotovo ne vama koji nikada niste zadovoljni, koji bi srali po njemu cak i da igra u reprezentaciji i daje po 50 poena na utakmicama, onda bi vam bila nikad losija konkurencija, dosadan stil igre, roglav je, debeo, nije to to...ovako na kulturan nacin pokaze da prdi od svih vas koji uvek imate nesto protiv i super.
    (ls, 13. jun 2023 13:24)

    # Link komentara

  6. No1e ga ceka tamo...
    (Entropy fighter, 13. jun 2023 13:24)

    # Link komentara

  7. Iako će ovo biti kontroverzno mišljenje, Jokić je na mojoj listi već sada ispred Lebrona. Nije prešao ni u jedan super tim, i osvojio je prvu titulu za svoju franšizu u istoriji, bez ijednog all star saigrača. Igra u čitavom plejofu mu je bila na vanzemaljskom nivou. Pošto je osvojio prvi prsten sa isto godina kao i Džordan, možda će i njegovo GOAT mesto kroz koju godinu biti uzdrmano. Ostaje mu još samo da popne reprezentaciju na vrh sveta! Živeo!
    (jam, 13. jun 2023 13:15)

    # Link komentara

  8. Svaka čast Jokiću na uspehu, najbolji košarkaš na svetu trenutno. Kao čovek takođe vrlo jednostavan, porodičan i dobar. Ono što mu je mana je manjak patriotizma i zainteresovanosti za reprezentaciju. Jokić igra kada mu se prohte, ne može to tako. Ili jednostavno kaži da ti se ne igra za reprezentaciju ili nemoj da je uzimaš neozbiljno. Recimo Janis, Doncic, Nurkic se stalno odazivaju iako imaju naporne sezone.
    (Aron, 13. jun 2023 12:32)

    Ovaj komentar je kao i pominjanja Federera u svapskom clanku. Subjektivan, zloban i netacan
    (Entropy fighter, 13. jun 2023 12:54)

    # Link komentara

  9. Svaka čast Jokiću na uspehu, najbolji košarkaš na svetu trenutno. Kao čovek takođe vrlo jednostavan, porodičan i dobar. Ono što mu je mana je manjak patriotizma i zainteresovanosti za reprezentaciju. Jokić igra kada mu se prohte, ne može to tako. Ili jednostavno kaži da ti se ne igra za reprezentaciju ili nemoj da je uzimaš neozbiljno. Recimo Janis, Doncic, Nurkic se stalno odazivaju iako imaju naporne sezone.
    (Aron, 13. jun 2023 12:32)

    # Link komentara

  10. Laganim kasom stigao do trofeja.
    (samo kazem, 13. jun 2023 12:28)

    # Link komentara