Uloguj se

Serija

07. 08. 2017. 15:27   >>  16:07

Zduhač, znači avantura

Utorkom od 20:30 - Nenad je tinejdžer koji živi u Trebinju. Na letnjem raspustu mu u posetu dolazi rođak i vršnjak iz Beograda, Uroš, koji ga, suprotno Nenadovim očekivanjima, blamira na svakom koraku.

Usput ga upoznaje s Marijom, koju slučajno sreću. Marija je volonter na snimanju reklame u kojoj se kao model pojavljuje njena drugarica iz razreda, Sindi. Uroš se hvališe Nenadu da mu je Marija devojka, iako to nije istina. A Nenadu se Marija odmah svidi. Marija i Sindi odlaze u Banjaluku na snimanje, dok se Uroš i Nenad spremaju takođe na put za Banjaluku jer ih tamo čeka Demofest.
U isto vreme Maksa, sitni prevarant i menadžer, vodi turu iz Beograda, takođe na Demofest. S obzirom na to da su se prijavila samo dvojica, Bojan i Boris, on organizuje neke muzikante da sviraju u kafanama usput, gde dobiju i batine. Za to vreme, Uroš i Nenad kreću u provod stopirajući. Zaustavljaju čudaka Acu, koji Nenadu daje sok od kleke za koji tvrdi da će mu otvoriti nove svetove. Da li od kleke ili ne, on stvarno počinje da viđa čudne stvari. Aca ga ubeđuje da je to zato što je on Zduhač, predodređen da se u snu bori protiv zla.

Film u nastavcima, utorkom u 20:30

 

Režija: Milorad Milinković

Uloge: Srđan Todorović, Nikola Kojo, Nikola Pejaković, Duško Mazalica, Zlatan Vidović, Vujadin Milošević, Jelisaveta Orašanin, Katarina Ilić, Marko Živić

0
0 Komentari
Ostali komentari