Uloguj se

Emisija

08. 12. 2016. 14:39   >>  16:08

Šatra

Četvrtkom u 20:15 – Izuzetno zanimljiv serijal emisija, koji je privukao veliku pažnju publike prilikom emitovanja na TV Prva. Koncipiran sa zajedničkom idejom: Kako će se poznate ličnosti snaći u nesvakidašnjem ambijentu, živeći dva dana u romskoj porodici?

Tokom dvodnevnog boravka sa Romima, dve poznate ličnosti, koje su takođe pažljivo spajane u parove, na osnovu svih sličnosti i različitosti, hvataju se u koštac sa izazovima romskog okruženja i zadacima svojih domaćina, a samo jedan VIP gost postaje pobednik i zauzima počasno mesto u familiji.

Poznati će „upadati“ u nepredvidive, neuobičajene, zanimljive i često smešne situacije. Nakon svih zadataka romska porodica odlučuje koji gost im je više pomagao u dnevnim poslovima, ko se bolje snašao, sa kim se porodica bolje slagala i koga je više prihvatila. Upravo će on zaslužiti da postane počasni član njihove familije. Rastanak od takmičara domaćini vrlo emotivno prihvataju, dok takmičari nakon svih doživljaja odlaze sa utiskom: „Ovo je iskustvo koje se ne zaboravlja!“

Poznate ličnosti koje ćemo gledati narednih nedelja kao goste naših romskih domaćina su: Sergej Trifunović, Dragica Radosavljević Cakana, Nikola Sarić Sajko, Olja Crnogorac, Igor Lazić Nigor, Katarina Vučetić, Đogani, Milan Jovanović Strongman, Goca Tržan, Skaj Vikler, Tijana Stajšić, Tatjana Vojtehovski.

U samom odabiru romskih familija, domaćina, vodilo se računa da ta familija ima specifičan stil i način života koji diktira njihova profesija i delatnost. Tako na primer, familija koja je vlasnik luna parka i svi članovi rade zajedno, žive u trejlerima, prikolicama pa su i uslovi za život specifični a našim «poznatim» učesnicima najblaže rečeno čudni...tako da uslove teškog ili komplikovanog načina života u ovom slučaju diktira profesija porodice, a ne njihov socialni status. Ovakvom postavkom situacije u odnosu familije domaćina, Roma i VIP učesnika razbijaju se uvrežene predrasude, što je pored smeha, zabave, i saznanja novih stvari o romima u našem društvu, osnovni cilj ovog šou programa.

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije