Uloguj se

Emisija

10. 11. 2016. 11:29   >>  09:07

Preživeli smo japanske igre

Radnim danima u 20:30 - Desetoro Amerikanaca su odabrani da učestvuju u najluđem TV šouu.

Međutim, oni ne znaju da se takmičenje održava u Japanu. Ubrzo posle selekcije, učesnici su spakovani i kreću put Tokija gde će odmeriti snage u otkačenom šouu “Mađide” (“Ozbiljno?!””).  Pošto su se smestili, takmičare dele u dva tima od kojih samo jedan može da osvoji nagradu. Zadaci su toliko otkačeni da neki od takmičara nisu mogli da veruju šta im se dešava. Neki od zadataka su da što pre pojedu hranu sa glave saigrača koji trči na pokretnoj traci ili da prenose velika jaja samo uz pomoć zadnjica

Nedeljne nagrade za pobednike su: tura helikopterom po Tokiju, spa tretmani, besplatni časovi kuvanja… S druge strane, gubitnici moraju da podnesu kaznu, na primer da vuku rikše, rade u lokalnim video igraonicama, čiste školjke itd. Gubitnički tim mora i da odabere dva člana koji će se takmičiti jedan protiv drugog, a gubitnik će biti eliminisan.

Pored urnebesne zabave, ovaj šou nam otkriva jednu potpuno drugačiju kulturu i razne japanske običaje dok se takmičari bore za glavnu nagradu od 250.000 dolara.

0
0 Komentari
Ostali komentari

Najčitanije